Steijn woedend: ''Wat verwacht je nu als wij 10 spelers missen?''

0
Steijn woedend: ''Wat verwacht je nu als wij 10 spelers missen?''

Maurice Steijn is niet te spreken over de wedstrijdplanning van de KNVB. Het treffen van NAC Breda met SC Cambuur werd nog enkele dagen uitgesteld, maar de Parel van het Zuiden moest alsnog veel spelers missen door coronabesmettingen.

"Ik ben vooral boos op de KNVB. Wat verwacht je nu als wij tien spelers missen?", begint Steijn tegenover BN DeStem. "Vreselijk sneu voor iedereen die NAC smoelwerk probeert te geven. Het is een stukje competitievervalsing en dat zorgt voor een stukje woede. Met z'n allen moeten we kijken hoe de competitie zo eerlijk mogelijk gespeeld kan worden."

"Stel de wedstrijd desnoods drie weken uit. Wat het precieze aantal coronabesmettingen moet zijn, vind ik moeilijk. Kijk in ieder geval alleen naar spelers uit de A-selectie", zo gaat Steijn verder. "Onze spelers lopen een conditionele en fysieke achterstand op. Dat vergt hersteltijd."

Ook vrijdagavond tegen Almere City mist NAC Breda een groot aantal spelers. "Dat koste ons de eerste plek en kan ons straks de periodetitel kosten. Onder deze omstandigheden om de twee dagen een wedstrijd spelen, maandag naar Go Ahead Eagles voor de beker, is vanuit de KNVB gezien onverantwoord."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!