Immers besmet met corona: ''Mijn vrouw heeft bijna het loodje gelegd''

0
Immers besmet met corona: ''Mijn vrouw heeft bijna het loodje gelegd''

Lex Immers heeft een roerige periode achter de rug. De middenvelder van NAC Breda raakte besmet met het coronavirus en besmette zelf ook zijn eigen vrouw, die opgenomen werd in het ziekenhuis.

"Mijn vrouw kreeg het anderhalve week geleden benauwd en kon niet meer ademhalen", vertelt Immers aan BN DeStem. "Ze heeft 24 uur in het ziekenhuis gelegen. Ze is nu nog herstellende. Na een week is ze voor het eerst buiten geweest. Haar eerste stappen gezet en vijftig meter gelopen. Daarna wilde ze terug naar huis. Ze zei: Ik kan niet meer, ik ben buiten adem. Dat is dus na een week."

"Ik heb corona overgedragen op mijn vrouw", vervolgt Immers. "Zij heeft daardoor bijna het loodje gelegd. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis. Dat wordt best onderschat. In het begin dacht ik: Het zal wel. Nu heb ik het in mijn omgeving zelf meegemaakt. Aan mijn teamgenoten die net weer begonnen zijn met trainen, zie ik dat ze direct buiten adem zijn. Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is."

Op Immers zelf had het virus minder lichamelijke impact. "Daar ben ik goed vanaf gekomen. Slechts hoofdpijn af en toe, maar dat heb ik vaker. Geen extreme vermoeidheid, niet hoesten en ik heb niet plat op bed gelegen. Wel ben ik continu positief getest."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!