Brood vindt nieuwe club in Nederland: ''Fantastische uitdaging''

0
Brood vindt nieuwe club in Nederland: ''Fantastische uitdaging''

Ruud Brood is de nieuwe trainer van ADO Den Haag, zo bevestigt de club uit de Hofstad via de officiële kanalen. De oefenmeester, die in het verleden onder meer werkzaam was bij PSV en NAC Breda, heeft een contract tot medio 2022 getekend. 

“ADO Den Haag is een mooie club met emotie en daar hou ik van", legt hij uit. "Dit is een fantastische uitdaging. Ik zie mezelf als een realistische, duidelijke en flexibele trainer, die graag samenwerkt. Ik hou van plezier, maar ben ook veeleisend. Ik stap hier met een zeer positief gevoel in." 

“Het is voor mij belangrijk dat de club een nieuwe weg is ingeslagen. Er is een Technisch Hart gevormd en een bepaalde visie en beleid uitgestippeld. Ik wil de gekozen weg graag bewandelen, samen met de jonge groep en de rest van de club", vervolgt Brood, die in het Cars Jeans Stadion geassisteerd zal worden door Adrie Bogers. Hij was in 2013 nog de trainer van Sparta Rotterdam. 

Martin Jol is blij met de komst van het duo. “We zijn zeer content dat we binnen korte tijd een nieuwe trainer hebben kunnen vinden die gepokt en gemazeld is in het voetbal en ook gelooft in onze visie en ons project. Omdat de gesprekken zo soepel en goed verliepen, is het zeer snel gegaan. We waren overigens blij verrast dat hij onze ploeg al zo goed kende", aldus Jol. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!