Mossou blikt terug: ''Dat leidde tot rare politieke situaties''

0
Mossou blikt terug: ''Dat leidde tot rare politieke situaties''

Ruud Brood werd deze week bij ADO Den Haag aangesteld als opvolger van Aleksander Rankovic, die op straat werd gezet vanwege de teleurstellende resultaten. Valentijn Driessen weet te melden dat de voormalig NAC Breda-trainer al langere tijd op het lijstje stond. 

"Hij was al een kandidaat nadat Maurice Steijn afviel bij ADO afgelopen zomer", liet de verslaggever van de Telegraaf weten bij VoetbalPraat. "Alleen ze hebben geïnformeerd bij NAC en daar kregen ze hele slechte geluiden over Ruud Brood", blikt Driessen terug. 

"Dat hij heel negatief en cynisch was, dat de spelers hem uitkotsten en dat hij problemen had met de leiding van de club", vervolgt hij. "Dat liep voor geen meter en was doorgebriefd naar Den Haag. Toen kwam Rankovic in beeld en die kwam onder andere uit de koker van Richard Knopper. Dat was een maatje van hem", weet Driessen te melden.

Sjoerd Mossou bevestigt de lezing van zijn collega. "Hij (Brood, red.) was heel slecht met de technisch directeur van NAC", legt hij uit. "Bij NAC stelde hij het liefst alleen spelers op die hij zelf had gehaald en dat leidde tot rare politieke situaties. Die rechtsback Schouten en Jan Paul van Hecke speelden dan nooit", besluit Mossou. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!