Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van je favoriete club? Volg nacfans.nl

0
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van je favoriete club? Volg nacfans.nl

Nacfans.nl is een gekweekte en onafhankelijke nieuwsaggregatiedienst in Nederland. Volledig geautomatiseerd, en op continue basis, toont nacfans.nl het laatste nieuws van je favoriete club, zodat je waar dan ook en wanneer dan ook altijd op de hoogte kunt zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het team. Even tijdens je lunchpauze de tussenstand checken of foto's bekijken na die ene mooie wedstrijd, je doet het allemaal eenvoudig en snel via het platform.

De missie van dit platform is om mensen te helpen met links naar het nieuws dat ze moeten lezen over NAC Breda, en uitgevers met mensen om het nieuws dat ze schrijven te lezen.

Nacfans.nl is een relatief nieuwe portal

Nacfans.nl is een relatief nieuwe portal, maar linkt tegenwoordig wel naar honderden publicaties over de club. Van top nieuwsberichten tot aan berichten die niet het speerpunt van Nederland zijn, je leest het hier allemaal.

Het platform werkt dankzij de unieke archiveringsengine, die actuele nieuwsartikelen in realtime koppelt aan de duizenden zorgvuldig samengestelde, op trefwoorden gebaseerde onderwerpspecificaties. Dit betekent dat het platform binnen enkele seconden relevante links aan jouw als gebruikers levert en relevante lezers aan uitgevers.

De website, die tot een van de de beste nieuwsbestemmingen in Nederland behoort, wordt over het algemeen bezocht door vele maandelijkse bezoekers. En dit zie je direct terug! Praat met ander fans van de club via de discussie portal.

Nacfans.nl wordt gewaardeerd door zowel uitgevers als lezers

Nacfans.nl wordt gewaardeerd door zowel uitgevers als lezers en genereert hierdoor regelmatig vele bekeken primaire artikelen per maand en nog veel meer weergaven van secundaire artikelen, waardoor het een belangrijke aanjager van verkeer naar online nieuwspublicaties is. Aanwezigheid op het platform geeft complimenten en zorgt voor kritische merkblootstelling op de nieuwsmarkt.

Benieuwd naar de laatste uitslagen en het wedstrijdprogramma

Nacfans.nl zou nacfans.nl niet zijn als er niet zou worden gedacht aan de laatste uitslagen en het wedstrijdprogramma. Deze kun je eenvoudig en snel via het platform volgen én je ziet welke wedstrijden er op de agenda staan. Ben jij helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de club en denk jij nu al de uitslag van de volgende wedstrijd te kunnen voorspellen? Wie weet win je leuke prijzen als je een gokje waagt via EuroPalace online casino.

Bekijk foto’s en video’s van wedstrijden die NAC heeft gespeeld

Wellicht ben jij een trouwe fan van NAC Breda en tijdens iedere wedstrijden in Breda te vinden. Of je hebt een bijzondere wedstrijd meegemaakt met je partner, zoon, vader of collega’s. In alle gevallen wil je natuurlijk wel lekker na kunnen genieten van die ene mooie westrijd. Bekijk foto’s en video’s van wedstrijden die NAC heeft gespeeld via nacfans.nl. Daarnaast kun je ook de laatste updates van je favoriete club volgen via social media kanalen als Instagram, Facebook en Twitter. Overtuigd geraakt van alle voordelen die dit platform je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en wordt vandaag nog topfan van nacfans.nl.

 

 


 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!