Immers loopt op tandvlees: ''Soms red ik negen uur niet eens''

0
Immers loopt op tandvlees: ''Soms red ik negen uur niet eens''

Het zit Lex Immers dit seizoen niet mee. De 34-jarige middenvelder van NAC Breda kampt met fysieke ongemakken en daar kwam een besmetting met het coronavirus nog eens bovenop. De routinier merkt dan ook op dat de jaartjes voor hem gaan tellen.

"Over een half jaar word ik 35, er zijn niet veel jongens meer die voetballen op hun 35ste", legt Immers uit tegenover BN DeStem. "Alle energie die ik heb, steek ik erin. Het kan altijd beter, toch mag ik absoluut niet klagen. Ik heb altijd een bepaalde inbreng in de wedstrijd."

Naast fysieke ongemakken is Immers ook besmet geraakt met het coronavirus. De 34-jarige middenvelder is er inmiddels van hersteld, maar de nasleep voelt hij nog altijd. "Door het coronavirus heb ik een redelijke nasleep qua vermoeidheid."

"Normaal gesproken ging ik 's avonds elf uur, half twaalf naar bed", vervolgt hij. "Soms red ik nu negen uur, half tien niet eens. Dan ben ik kapot, moe. 's Ochtends ook, vermoeid opstaan. En snel vermoeid in de avond. Het lichaam is dan op. De jaartjes gaan tellen, dus zaak om goed te luisteren naar het lichaam."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!