Jansen onthult salarissen FC Emmen: ''Verdienen meer dan vier ton''

0
Jansen onthult salarissen FC Emmen: ''Verdienen meer dan vier ton''

Volgens voormalig FC Emmen-speler Anco Jansen is het geen wonder als FC Emmen zich handhaaft in de Eredivisie. Jansen weet dat er een aantal spelers hele hoge bedragen uitbetaald krijgen in Emmen. 

Jansen verdedigt sinds de winterstop het geel-zwart van NAC Breda. Hij weet dat een aantal spelers bij FC Emmen flinke bedragen krijgen uitbetaald. "Er lopen sinds de winterstop vijf of zes spelers rond die meer dan vier ton verdienen. Dat is wat heel veel mensen vergeten, of niet weten", vertelt Jansen tegenover Voetbal International

FC Emmen heeft dan ook flink geïnvesteerd in de selectie. "Ik denk dat er veel clubs uit het rechterrijtje van de Eredivisie zijn die jongens als Michael Verrips of Kerim Frei hadden willen halen, maar FC Emmen heeft de portemonnee als enige getrokken."

Ondanks de goede prestaties van FC Emmen, is Jansen van mening dat de positieve resultaten niet moeten worden overdreven. "Maar we moeten er ook niet meer van maken dan het is, want met een selectie met zulke salarissen mag je ook weleens wat wedstrijdjes winnen, lijkt me."

Volgens Jansen is het dan ook niet gek dat FC Emmen nu meer wedstrijden wint. "Dat zou er nog eens bij moeten komen, al die uitgaven en nu nog steeds op nul zeges staan, haha. Dus knap als ze het redden? Absoluut. Een wonder? Zeker niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!