Van de Kerkhof: ''Dat kan dus ook NAC zijn, dat zou mooi zijn''

0
Van de Kerkhof: ''Dat kan dus ook NAC zijn, dat zou mooi zijn''

De gebroeders Van de Kerkhof hopen dat Willem II en NAC Breda volgend seizoen in de Eredivisie spelen. De club uit Tilburg wist donderdag met 1-4 te winnen op bezoek bij directe concurrent ADO Den Haag en staat op een vijftiende plek.

Willy hoopt dat de ploeg van trainer Zeljko Petrovic er in slaagt om boven FC Emmen te eindigen. "Willem II is een geweldige club", legt hij uit op de website van Omroep Brabant. "Ik hoop dat ze erin blijven. Willem II - PSV is toch altijd een leuke derby", aldus Van de Kerkhof. Willem II (28 punten) speelt zondag in eigen huis tegen Fortuna Sittard, terwijl FC Emmen (27 punten) op bezoek gaat bij VVV-Venlo. 

Willy hoopt overigens dat er volgend seizoen nog een club uit Brabant actief is op het hoogste niveau. Dan moet NAC Breda er echter wel in slagen om drie wedstrijden te winnen. "Wie is het gelukkigst? En wie heeft er nog energie over? Daar hangt het vanaf. En dat kan dus ook NAC zijn", beseft hij. "Dat zou mooi zijn. Dan hebben we er volgend seizoen een mooie Brabantse club bij op het hoogste niveau."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!