VI onthult: ''Net zoals NAC Breda overigens naar Unibet gaat''

0
VI onthult: ''Net zoals NAC Breda overigens naar Unibet gaat''

Iwan van Duren laat op de website van Voetbal International weten dat buitenlandse wedkantoren vanaf vrijdag 1 oktober reclame mogen maken in Nederland. De verslaggever beseft dat de gokwereld een 'overspannen circus' is met schimmige deals. 

"In de wandelgangen zoemt het al weken: of we wisten dat Twente dubbel zoveel krijgt van de TOTO als Heerenveen", schrijft hij. "En dat de clubs balen dat ze meer hadden kunnen krijgen als ze langer hadden gewacht. De meeste clubs hebben al een deal gesloten met TOTO of Unibet. Aanbieders genoeg."

"Schrijf maar op; vrijwel de hele Eredivisie zal uiteindelijk met TOTO en Unibet in zee gaan. In die volgorde ook", voorspelt hij. "De grote meerderheid van de Eredivisie-clubs heeft al getekende contracten. Tien daarvan kozen in een vroeg stadium voor de TOTO, dat met Feyenoord en PSV twee van de grootste clubs binnen sleept. Ajax en AZ kozen net als wat kleinere clubs, voor Unibet", weet Van Duren. 

"Anderen zoals Vitesse zitten nog aan tafel met meerdere partijen, hopend op de Jackpot. In Arnhem hopen ze nog steeds op een bedrag richting het miljoen, dat AZ ook al pakt. In Leeuwarden zijn ze wel klaar: ‘Een mooie deal’ alleen komt het bedrijf waar Cambuur in zee gaat ‘pas begin volgend jaar in aanmerking voor een licentie.’ Unibet dus denken we zo. Net zoals NAC uit Breda overigens naar Unibet gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!