NAC hoopt met hulp van sponsorbijdrage een meer 'Bredaas gezicht' te creeëren

NAC Breda hoopt dat haar sponsors de club te hulp schieten. De club wil een miljoen euro ophalen bij de 450 sponsor die de club kent, om deze vervolgens in de jeugdopleiding te herinvesteren.

Het plan wordt op 4 april, na een vertraging van drie maanden, gepresenteerd tijdens de business fair van de club, aldus BN/De Stem. Met dit plan hoopt NAC een kickstart-beweging te ontketenen en door middel van het sneeuwbaleffect haar doel over vijf jaar te verwezenlijken: de club NAC Breda een meer Bredaas gezicht geven. Er is dus minder plaats voor spelers van buitenaf en meer plek in de selectie voor de jeugd. Op dit moment er maar liefst veertien buitenlanders in de selectie van NAC.

NAC hoopt ten minste 40 van de 450 sponsors te strikken voor een bijdrage. Als deze sponsor 25.000 euro inleggen, is het doel van een miljoen euro al bereikt. Het bedrag zou voor het nieuwe seizoen begint moeten zijn opgehaald. Dit zou dan naar alle waarschijnlijkheid op de open dag van de club worden gepresenteerd. De open dag is op 13 augustus, op dezelfde dag wanneer het voetbalseizoen in de Eredivisie weer begint.

Lees meer:
0 reacties