Voormalig talent vertrekt bij NAC Breda: ''Kwamen tot die conclusie''

Thomas Marijnissen is volgend seizoen weer aan het voetballen. De Bredanaar stopte vorig jaar met voetbal, maar kiest nu voor een vroege rentree. De ex-jeugdspeler van NAC gaat aan de slag bij eersteklasser Rood-Wit uit Sint Willebrord. 

"Ik wil weer graag voetballen, dat is toch waar ik tot voor kort elke dag mee bezig was geweest. Ik merkte dat ik te lang stil had gezeten. Het was echt nodig. Ik moest even luisteren naar mezelf, naar mijn lichaam. Daar heb ik totaal geen spijt van. De eerste paar maanden heb ik vooral gefeest. De andere kant van het leven gezien. Maar na een maand of twee, drie kwam ik erachter dat dat niets voor mij is. Toen heb ik voor mezelf besloten dat ik het voetballen weer wilde oppakken", aldus de negentien jarige voetballer. 

Marijnissen probeerde zijn oude niveau weer te halen en begon zelf te trainen. "Vervolgens ben ik weer met NAC in gesprek gegaan. We hebben gekeken hoeveel ik er nog uit kon halen, na een tijdje weg te zijn geweest. Maar we kwamen tot de conclusie dat er te weinig progressie in zat om aan te haken op eredivisieniveau."
 
 

Lees meer:
0 reacties