Jong NAC Breda verliest met ruime cijfers in duel met Jong NEC

Jong NAC Breda heeft vanmiddag een oefenduel gespeeld tegen de beloften van eerste divisionist NEC Nijmegen. De ploeg van Ole Tobiasen heeft een ruime nederlaag geleden. Het werd 0-3 voor Jong NEC.

De ontmoeting tussen de twee beloftenteams vond plaats op Sportpark Heksenwiel. Al na dertig minuten kwam NEC op voorsprong. Deze score stond ook na 45 minuten op het scorebord in het voordeel van de bezoekers.

Ook na rust konden de beloften de score niet ombuigen. NEC liet de score zelfs nog oplopen. Na negentig minuten stond er een duidelijke nederlaag op het scorebord. Het duel eindigde in 0-3.

Opstelling Jong NAC Breda: Custers; Van Hecke, Stenzler, Molenschot, Van Beijnen; rommens, Van Gestel, Broeren, De Fretes; Amissi en Kila.

Wissels: Vonk, Den Heijer, Azzagari, Vermeer, Kerckhoffs.

???? | Jong NAC gaat onderuit in het oefenduel tegen Jong NEC. Na 90 minuten staat er een 0-3 stand op het scorebord.#NACpraat