Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Jong NAC start seizoen met overwinning dankzij scorende Loshi

( 0 reacties)
Jong NAC start seizoen met overwinning dankzij scorende Loshi

Jong NAC Breda is het seizoen gestart met een driepunter. Op Sportpark Heksenwiel werd er maandagavond met 1-0 gewonnen van de beloften van de Roda JC. 

Skender Loshi maakte na iets meer dan uur voetbal uit een strafschop de enige treffer van het duel. Jong NAC werd vlak voor rust geholpen, toen Dico Jap Tjong een rode kaart ontving na een harde charge op Jordan van der Gaag. 

Diezelfde Van der Gaag was even later dicht bij het openingsdoelpunt, maar zijn pegel spatte uiteen op de lat. Een strafschop bood uiteindelijk uitkomst. Invaller en nieuwkomer Javier Noblejas werd gevloerd in de zsetien, waarna Loshi zich vanaf elf meter kroonde tot matchwinner. 

Opstelling Jong NAC: Custers, Den Heijer, Van Hecke, Van der Avert, Carolina, Azzagari, Van der Gaag, Bozkurt, Kuyper, van Hooijdonk en Loshi. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!