'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

Brusselers bezorgt Helmond Sport overwinning in streekderby

( 0 reacties)
Brusselers bezorgt Helmond Sport overwinning in streekderby

Met een kiezelhard schot heeft Bodi Brusselers Helmond Sport zondag de overwinning bezorgd in de streekderby met FC Eindhoven. De oud-NAC'er maakte in de 85e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Het was voor het eerst sinds lange tijd dat Brusselers weer op het veld stond. De middenvelder kampte met een liesblessure. "Ik heb echt een hele zware periode gehad, alle frustratie kwam eruit bij dat schot", lacht hij na afloop in gesprek met BN DeStem.

Brusselers kreeg deze zomer te horen dat hij mocht vertrekken uit Breda. "NAC vond het onvoldoende, ik heb nog wel twee weken mee mogen trainen en mocht daarna op zoek naar een andere club. Alleen lieten ze me niet zo makkelijk gaan, pas aan het einde van hebben ze mijn contract afgekocht."

Nu speelt Brusselers op amateurbasis bij Helmond Sport. "Dat maakt me niks uit. Ik heb die kans met beide handen aangepakt." Ondanks het zware blessureleed heeft Brusselers het gevoel dat hij in de tussentijd beter is geworden. "Ik heb het idee dat ik een stuk volwassener ben geworden, ja. Vorig jaar betrapte ik me er vaak op dat ik onrustig was aan de bal, nu ben ik rustiger geworden", glimlacht hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!