NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

''Als ik moet kiezen of NAC moet degraderen of niet, dan zeg ik graag''

( 1 reacties)
''Als ik moet kiezen of NAC moet degraderen of niet, dan zeg ik graag''

Komend weekend staat de Brabantse derby tussen NAC Breda en Willem II op het programma. Dit zorgt twee keer per jaar voor spanning bij de familie Biemans, waarbij de ene broer voor NAC Breda is en de andere voor Willem II.

"We zijn geboren in Rijen", vertelt John. "Precies tussen Breda en Tilburg in. Mijn vader ging vroeger af en toe naar Willem II kijken en die nam ons dan mee. Maar dat vond ik helemaal niks. Ik ben daarom naar Breda gegaan. Dat kan niet samen leven. En dat willen we graag zo houden."

"Ik heb helemaal niets met Willem II", laat oudste broer John weten. "Het is sfeerloos. Stillem II noemen we ze en dat is wel ergens op gebaseerd." Erik is het hier niet mee eens. "Ik vind helemaal niks van NAC. Ik vind dat ze bij NAC vooral bezig zijn met alles wat er omheen hangt. Hoe bijzonder het wel niet is. En dan denk ik: ben gewoon lekker met je eigen voetbalploeg bezig. Als ik moet kiezen of NAC moet degraderen of niet, dan zeg ik graag." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Apr 2018 om 17:04
    laat stillem 2 maar lekker naar de jupiter league gaan klote kruiken