'Daarvan konden we 4000 luiers kopen, die hebben we bij Willem II gedropt''

Aankomende zondag is het weer zover, dé wedstrijd van het jaar NAC - Willem II. Vooral voor de supporters is dit de wedstrijd die gewonnen moet worden. Martijn Koks en Bram van Doorn zijn NAC-fans tot de dood en vertellen tegen Vice Sports hun verhalen over de derby. 

"Willem II had een keer een goede actie bij ons, moet ik eerlijk zeggen", reageert Koks. Toen hadden ze duizend kilo mest neergelegd bij ons stadion. Wij zijn toen rondgegaan met de pet en hadden binnen twee minuten 800 euro bij elkaar. Daarvan konden we 4000 luiers kopen. Die hebben we opgehaald en bij het stadion van Willem II gedropt, met de tekst "Hou je eigen stront bij je" erbij. Dat was een leuk spel over en weer."

"Ik vond onze leukste actie tegen Willem II de bushokjesactie", vult Van Doorn aan. "Toen degradeerde Willem II en hadden we de dienstregelingen in alle Tilburgse bushokjes vervangen met de kaart van Nederland, met alle speelsteden van de Jupiler League erop, de vertrektijden erbij en de tekst: Wegens gebrek aan belangstelling is de route naar succes opgeheven", aldus Bram van Doorn. 

 

Lees meer:
0 reacties