Homepage » Sfeer & supporters » ''Als je per se de hele tijd wil zingen, ga je maar bij een mannenkoor''

''Als je per se de hele tijd wil zingen, ga je maar bij een mannenkoor''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Als je per se de hele tijd wil zingen, ga je maar bij een mannenkoor''

De fans van NAC Breda hebben ook dit seizoen weer veelvoudig in positieve zin van zich laten horen. De Breda Loco's doen hun best om elke thuiswedstrijd van de beste kant te laten zien.

"Nooit heeft iemand geprobeerd een trommel mee te nemen naar NAC. Die trommel is ingetrapt en die gast hebben we nooit meer gezien. Supporterschap moet uit je hart komen en spontaan zijn, dus niet de hele tijd hetzelfde deuntje op een trommel volgen", aldus Martijn tegenover VICE Sports.

Bram vult zijn medesupporter aan. "Als je per se de hele tijd wil zingen, ga je maar bij een mannenkoor. En als je per se wil trommelen, ga je maar bij de fanfare. Je moet voetbal beleven. Er moet een interactie zijn tussen wat er op het veld met de spelers gebeurt en wat wij ervaren. Dan kan de sfeer ook best eens kut zijn, zoals bij ons laatst tegen Roda JC. Prima, maakt dat nou uit? Ik snap echt niet dat je negentig minuten lang op dat ding moet hengelen. Sodemieter ook op met een capo. Ik bepaal zelf wel wat ik zing."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!