Homepage » Sfeer & supporters » NAC bovenaan bij wensenlijst commentators: ''Wat een gekkenhuis. Ongeëvenaard in Nederland''

NAC bovenaan bij wensenlijst commentators: ''Wat een gekkenhuis. Ongeëvenaard in Nederland''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
NAC bovenaan bij wensenlijst commentators: ''Wat een gekkenhuis. Ongeëvenaard in Nederland''

Een avondje NAC is misschien wel het mooiste avondje uit de Eredivisie. Ook bij commentaren leeft dit avondje en dit staat dan ook bovenaan het wensenlijstje.

''Het is oorverdovend, het is geweldig'', vertelt commentator Ragnar Niemeijer. ''Het valt echt op dat er bij NAC veel meer herrie is. Of ik nu naar PSV, Ajax of een andere club ga; ik maak dat nergens anders mee. Een wedstrijd als NAC - Heracles Almelo lijkt wel een Europa Cup-wedstrijd."

''NAC staat bovenaan mijn lijstje'', vervolgt Niemeijer. ''De mensen zien het als de start van hun weekend, waar ze twee weken naar uitkijken om daarna de stad in te gaan. Het moet iets overweldigends zijn. In Breda spat het ervanaf. Weet je wat ik mooi vind? Dat opzingen tegen de andere kant, van de B-Side naar Vak-G. Ze doen het onafhankelijk van het resultaat, dat geeft een extra dimensie."

''Er zit energie in het stadion'', vult commentator Jeroen Grueter aan, die commentator was bij de wedstrijd NAC-Vitesse. ''Vanochtend wakker geworden met nog altijd het gezang van de NAC-supporters in mijn hoofd. Wat een gekkenhuis in Breda. Ongeëvenaard in Nederland. Ik vond het opmerkelijk. Het was hard, zelfs met mijn koptelefoon op merkte ik dat het extreem hard was. Op de graadmeter van een kolkende Kuip zit NAC heel hoog."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!