Van der Gaag geeft fans boodschap mee: ''Maar dat moet je wel verdienen''

NAC-coach Mitchell van der Gaag is van mening dat zijn ploeg niet in paniek moet raken nu de resultaten in het begin van de competitie tegenvallen. Vertrouwen houden in elkaars kwaliteiten is op dit moment extra belangrijk, meent de oefenmeester van de nummer zeventien van de ranglijst.

"Als team moeten we achter elkaar blijven staan, zeker in tijden waarin je geen resultaten boekt. We moeten elkaar geen verwijten maken, dat is het namelijk het makkelijkste dat er is. We moeten gewoon ons ding blijven doen", meent de coach, die ook de supporters wil toespreken.

"Die wil ik dezelfde boodschap meegeven, dat we als spelers, staf en supporters achter elkaar moeten blijven staan. Maar dat moet je natuurlijk wel verdienen", benadrukt Van der Gaag tegenover NAC TV.

Uiteindelijk is een overwinning tegen VVV het beste medicijn. "Drie punten werkt altijd, daar kun je niet tegen voetballen. Dat geeft gewoon veel vertrouwen. VVV is een fysieke ploeg, spelen al een aantal jaren samen. We zien een heel degelijk elftal dat een goede competitiestart heeft gemaakt. Wij moeten ons daartegen wapenen."

Lees meer:
0 reacties