'Mijn vrienden zeggen: ze vliegen eruit. Het wordt niks meer met NAC''

NAC Breda gaat vanavond op bezoek bij RKC Waalwijk. Voor Robert Braber is het een bijzondere wedstrijd. De teammanager van RKC Waalwijk is supporter van NAC Breda.

"Bij NAC - Excelsior ben ik geschrokken van het niveau en de cynische opmerkingen uit het publiek", vertelt Braber tegenover het Brabants Dagblad. "Dat gebeurt niet vaak bij NAC, alleen als het erg slecht gaat. Mijn vrienden met wie ik wedstrijden bezoek zeggen: 'ze vliegen eruit. Het wordt niks meer met NAC'."

"Ik ken de kritiek op de samenstelling van de selectie", vervolgt hij. "Maar ik kan er geen oordeel over geven, want ik ben er niet bij geweest. Ik zou eerst de budgetten moeten zien en weten wat er gebeurd is. Feit is dat een aantal clubs met minder mogelijkheden het in de eredivisie beter doet. Dan is er iets misgegaan."

Braber verwacht vanavond geen negatieve reacties. "In de wedstrijden die ik met RKC tegen NAC voetbalde zongen de supporters 'je moeder is van NAC'. Pas in mijn tijd bij Willem II veranderde dat in het oudste beroep ter wereld", lacht hij. "Tussen RKC en NAC heerst veel minder rivaliteit. Het zijn twee clubs die elkaar wel kunnen waarderen."

Lees meer:
0 reacties