Amber (9) niet blij met nieuw coupe El Allouchi: ''Wat heb je nu weer gedaan?''

( 0 reacties)
Amber (9) niet blij met nieuw coupe El Allouchi: ''Wat heb je nu weer gedaan?''

Mouni El Allouchi koos onlangs voor een nieuw kapsel. De NAC-middenvelder schoor zijn haar eraf en liet zijn baard staan. Hij vond het zelf wel praktisch, maar zijn nieuw coupe viel niet bij iedereen in de smaak.

Groot El Allouchi-fan Amber (9) uitte met een filmpje op Twitter haar ongenoegen over het nieuw uiterlijk van de middenvelder. "Hoi Mounir, ik ben je grootste fan uit Etten-Leur: Amber. Wat heb je nu weer met je haar gedaan?", vroeg Amber zich af. 

De nieuwe coupe van El Allouchi had een praktisch reden, zo legde hij in een reactie uit. "Haha, ik was het helemaal zat om elke ochtend m'n haren te doen. Had er geen zin meer in. Is het lelijk?!”, vraagt hij zich op Twitter af. 

Een paar dagen later is Amber enigszins van gedachten veranderd. "In het begin vond ik het gewoon niet zo mooi. Ik moest er gewoon even aan wennen", vertelt ze tegen BN De Stem over het kapsel van haar idool El Allouchi. Haar vader Arjan beweert dat Amber een beetje verliefd is op de NAC-middenvelder, maar dat ontkent ze stellig. "Echt niet! Hij kan gewoon heel goed voetballen", zegt ze. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!