Update: NAC Breda volgende week in gesprek met ontevreden fans

De clubleiding van NAC Breda staat ervoor open om in gesprek te maken met de supporters die zich zorgen maken over de huidige gang van zaken. Dat heeft de club maandagavond laten weten aan de Clubraad, zo meldt BN De Stem.

Er wordt een vergadering ingepland, waar een afvaardiging van de Commissie van Aandeelhouders en de raad van commissarissen aansluiten. "Op die manier wil de club gehoor geven aan het verzoek om met elkaar in gesprek te gaan, maar wel in een bijeenkomst met de Clubraad en de afgevaardigden van de daarbij officieel aangesloten geledingen."

"Dit aangezien de Clubraad bij dit soort aangelegenheden onze officiële en strategische gesprekspartner is die de algemene belangen van onze supporters behartigd", aldus NAC in een reactie tegenover het regionale medium.

Update: NAC Breda zal eind volgende week in gesprek gaan met de ontevreden supporters, zo laat Breda Loco's weten. "Wij gaan goed voorbereid het gesprek aan en communiceren in een later stadium wat er besproken is", laten zij weten.

pic.twitter.com/uMVi7bxpo5

— Breda Loco's (@BredaLocos) 22 februari 2019

Lees meer:
0 reacties