Zorgen bij fans, vertrouwen bij NAC: ''Het gaat goed komen''

NAC Breda komt komend seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie en heeft meer dan 13.500 seizoenkaarten verkocht. "Dat is best uniek na een miserabel seizoen met degradatie als gevolg", aldus directeur Luuc Eisenga bij Omroep Brabant

Dat het uniek is, beaamt de Bredase aanvaller Sydney van Hooijdonk. "Het lijkt wel hoe slechter het gaat, hoe meer mensen er komen. Dat is alleen maar mooi, maar een verklaring is moeilijk te geven. Je ziet dat de mensen altijd blijven komen en altijd doorgaan. Uiteindelijk gaat het goed komen."

"Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, want we zitten nog in de transferperiode. Als je gedegradeerd bent, heb je niet alles te willen en ga je winkelen met een relatief lege portemonnee. Dan moet je creatief zijn en dat zijn we tot nu toe. Er komen nog spelers bij, daar zijn we nog druk mee aan de gang", vervolgt Eisenga.

Niet iedereen heeft het vertrouwen van Van Hooijdonk en Eisenga. "Ik verwacht er nog niet veel van, eerlijk gezegd. Ik wacht op de versterkingen. Sceptisch? Dat is nog zacht uitgedrukt. Het begon goed met een paar leuke oefenwedstrijden, maar op het laatste werd er weer gerommeld. Ik hoop dat er nog wat leuks bij komt", verwoordt de Bredase Ton de zorgen van menig NAC-fan.

‘NAC versterkt zich deze week met drie spelers’, zegt technisch manager Van den Abbeele. Hard nodig, vinden veel supporters... Ook: NAC-supporters moeten maar hopen en bidden op goede afloop via https://t.co/it3VpRr8i2 #NACpraat pic.twitter.com/rYsZ8Y5iZL

— ronaldomroepbrabant (@ronaldbrabant) July 29, 2019

Lees meer:
0 reacties