NAC Breda wint ruim in oefenduel met Belgische Europa League-deelnemer ''Dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet'' Zwak spelend NAC Breda onderuit op bezoek bij Almere City NAC-supporter Meijers duidelijk: ''De punten blijven in Almere'' Grasman: ''Word best verlegen van zoveel liefde van NAC-supporters''

NAC nodigt kinderen op stakingsdag uit in Rat Verlegh Stadion

( 0 reacties)
NAC nodigt kinderen op stakingsdag uit in Rat Verlegh Stadion

Op woensdag 6 november staken in heel Nederland scholen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. NAC Breda wil daar op inspelen door op diezelfde dag een open stadiontraining te organiseren. 

Kinderen uit Breda en omgeving, die door de staking van de scholen een dagje vrij hebben, op woensdag 6 november uitgenodigd in het Rat Verlegh Stadion. Hier staan de leerlingen diverse voetbalactiviteiten en een door NAC-spelers verzorgde training te wachten. 

De kids zijn vanaf 9.30 uur welkom op het plein achter Vak G. Na enkele voetbalactiviteiten en een training kunnen de kinderen om 10.30 uur de training van NAC bekijken en na afloop zelfs handtekeningen van de spelers scoren. 

Gratis tickets zijn hier verkrijgbaar. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›