Informatie start verkoop halve seizoenkaart NAC Breda

De winterstop en feestdagen komen steeds dichterbij, de tweede helft van het seizoen dus ook. Vanaf 26 november is het daarom mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen.

Met de aanschaf van een halve seizoenkaart, verkrijgbaar vanaf €108, ben je alle acht de thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie verzekerd van een plek in het Rat Verlegh Stadion, waarin je de ploeg in een uitverkocht stadion steunt met de jacht op promotie naar de Eredivisie. Als extraatje ontvang je ook nog tickets voor de resterende thuiswedstrijden in december helemaal gratis.

Het bestellen van een halve seizoenkaart kan via NACseizoenkaart.nl of door langs te komen bij de Service- & Informatiedesk. Heb je al een account op NACtickets.nl, log dan met deze gegevens in. Zo ben je sneller klaar en heb je alle gegevens bij elkaar op één account. Mocht je bij de Service- & Informatiedesk de halve seizoenkaart aan willen vragen, download hier dan alvast het invulformulier.

Het is ook mogelijk om een Family Card te bestellen, verkrijgbaar vanaf €143. Je kunt dan op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene (18+) én kind (tot en met 17 jaar) alle thuiswedstrijden van NAC in de tweede seizoenshelft te bezoeken. Deze is alleen te bestellen bij de Service- & Informatiedesk.

Lees meer:
0 reacties