Homepage » Transfers & geruchten » Mari wacht af: ''Dan zullen we de aanbiedingen naast elkaar leggen''

Mari wacht af: ''Dan zullen we de aanbiedingen naast elkaar leggen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Mari wacht af: ''Dan zullen we de aanbiedingen naast elkaar leggen''

Pablo Mari is een van de spelers van NAC die dit seizoen gehuurd was van Manchester City. NAC wil de speler in Breda houden.

Manchester City zal binnenkort bekend maken wat er gebeurt met Pablo Mari. De speler van NAC is nog eigendom van de Engelse grootmacht. De 24-jarige verdediger zegt niks te weten van interesse van andere clubs, maar is dankbaar voor zijn tijd in Breda. ''Ik zal dit als een mooi jaar herinneren. Ik ben gegroeid, als voetballer en als mens'', zegt de aanvoerder van NAC tegen BN De Stem. Mari gaat nú pas nadenken over het vervolg van zijn carrière. ''Ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik niets wilde horen totdat het seizoen is afgelopen'', aldus de verdediger.

''Over mijn toekomst heb ik geen seconde nagedacht. Deze zomer ga ik naar Manchester voor overleg. Dan zullen we de aanbiedingen naast elkaar leggen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik zal eerst met mijn zaakwaarnemer en Manchester City praten, voordat ik een beslissing neem'', vertelt Mari.

Nog een extra seizoen in Breda, lijkt uitgesloten. Mari was een belangrijke pion bij NAC. De verdediger speelde 30 wedstrijden en maakte daarin drie goals.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!