'NAC wil dit weekend duidelijkheid van overbodige PSV-middenvelder'

( 0 reacties)
'NAC wil dit weekend duidelijkheid van overbodige PSV-middenvelder'

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat PSV wilde meewerken aan een vertrek van Pascal Lundqvist en NAC Breda heeft concrete belangstelling voor de revelatie uit de Keuken Kampioen Divisie. 

De aanvallende middenvelder maakte dit seizoen al zeven doelpunten en daarnaast gaf hij zes assists in zestien duels in de eerste divisie. Bij de Eindhovenaren komt hij echter niet in beeld bij de eerste selectie door de moordende concurrentie. Zijn contract loopt komende zomer af, maar PSV is bereid om de middenvelder nu al transfervrij te laten gaan.

De Parel van het Zuiden wil Lundqvist maar wat graag binnenhalen en de club hoopt dat hij deze week nog zijn jawoord geeft. NAC is echter niet de enige club die hengelt naar de spelmaker, weet BN de Stem de melden. Nog een club uit de eredivisie ziet hem graag komen, maar er is ook buitenlandse interesse. NAC wil de selectie zo snel mogelijk versterken en daarom hoopt de club dit weekend duidelijkheid te krijgen. 

Mocht de jeugdinternational van Zweden in het Rat Verlegh Stadion willen spelen, dan willen de Bredanaars hem een meerjarig contract geven. Hoeveel jaar dat dan gaat worden, is momenteel nog niet bekend. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!