Mets op weg naar uitgang: ''De geschiedenis herhaalt zich''

( 0 reacties)
Mets op weg naar uitgang: ''De geschiedenis herhaalt zich''

Het avontuur van Karol Mets bij NAC Breda lijkt spoedig te eindigen. De Estse verdediger wil graag weg en er is belangstelling uit Zweden. Na meerdere incidenten is hij inmiddels teruggezet naar het beloftenteam. 

''Twee weken geleden gaf Mets trainer Mitchell van der Gaag te kennen dat hij wilde vertrekken naar een Scandinavische club'', aldus Yadran Blanco op de website van BN DeStem. ''Hij werd daarop buiten de selectie gehouden voor het duel met Vitesse. Na een stevig gesprek vorige week maandag keerde hij terug in de groep om vrijdag vanwege een ongeïnspireerde houding van de training te worden gestuurd. De maat was vol voor Van der Gaag. Sinds deze week maakt Mets zijn uurtjes bij de beloften.''

Blanco ziet veel overeenkomsten met een eerdere situatie. ''Het aanstaande vertrek van Mets doet denken aan de zomer van 2017 toen hij midden in het seizoen Viking FK in de steek liet. De club was op dat moment hekkensluiter in de Noorse competitie. Een kleine twee jaar later herhaalt de geschiedenis zich en kiest Mets andermaal het hazenpad bij een club in degradatienood."

Mets staat volgens meerdere berichten in de belangstelling van de Zweedse topclub AIK Solna. Die club kan nog spelers halen tot 31 maart. Dan sluit de transferperiode in het Scandinavische land. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!