''Hij heeft bij NAC leren knokken en laten zien belangrijk te zijn''

0
''Hij heeft bij NAC leren knokken en laten zien belangrijk te zijn''

FC Groningen heeft zich vrijdag versterkt met Ramon Pascal Lundqvist, die overkomt van NAC Breda. Mark-Jan Fledderus, technisch manager van FC Groningen is verheugd met de komst van de middenvelder.

"We zijn heel blij dat wij Ramon aan FC Groningen hebben kunnen binden. Hij is een middenvelder die creatief en technisch zeer begaafd is en daarmee voetballend vermogen kan toevoegen aan ons middenveld. Ramon heeft een groot gedeelte van de jeugdopleiding van PSV doorlopen en is dan ook al een aantal jaren in Nederland. Hij is dus bekend met het voetbal, de taal en de cultuur in ons land", aldus Fledderus over de komst van Lundqvist op de website van FC Groningen.

"Ramon heeft zich bij Jong PSV laten zien als een talentvolle speler en heeft het afgelopen half jaar bij NAC leren knokken en laten zien ook onder die omstandigheden belangrijk te kunnen zijn op Eredivisie-niveau. Ramon is nog relatief jong en kan zich in onze ogen de komende jaren uitstekend verder ontwikkelen bij FC Groningen", besluit Fledderus.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!