Lundqvist blikt terug: ''Zwaar, maar goed voor mijn ontwikkeling''

0
Lundqvist blikt terug: ''Zwaar, maar goed voor mijn ontwikkeling''

Ramon Pasqal Lundqvist is de derde zomeraanwinst van FC Groningen. De 22-jarige middenvelder komt over van NAC Breda, waar hij sinds de winterstop actief was.
 
"Toen ik van PSV naar NAC Breda ging toonde FC Groningen al interesse. Meteen na het seizoen hoorde ik dat ze opnieuw interesse hadden", begint Lundqvist bij FC Groningen TV. "En FC Groningen sprak mij ook aan. Ik werk altijd hard. En ik hoop zoveel mogelijk te spelen. En het zo goed mogelijk te doen met het team in de competitie."
 
"Het is een mooie club in een fijne omgeving. Ik houd van, hoe zeg je dat, boeren. Het zijn boeren toch? Ik ben opgegroeid op een boerderij dus ik houd van de omgeving en de rust. En FC Groningen speelt goed voetbal."
 
Met NAC Breda degradeerde Lundqvist uit de Eredivisie. "Het was zwaar, maar goed voor mijn ontwikkeling. Ik heb veel gespeeld, maar het was zwaar omdat we zijn gedegradeerd. Elke wedstrijd was mentaal zwaar maar dat maakt je sterker als speler. Er is altijd iets positiefs, in alles wat je doet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!