'Onzekere toekomst voor Van Leer: Indonesisch avontuur gaat niet door'

0
'Onzekere toekomst voor Van Leer: Indonesisch avontuur gaat niet door'

Benjamin van Leer werd dit seizoen door Ajax verhuurd aan NAC Breda. De doelman kon op die manier wekelijks keepen, want dat is beter voor zijn ontwikkeling.

Bij de Parel van het Zuiden werd hij basisspeler, maar onder de supporters was hij nooit onomstreden. Hij maakte te veel fouten en wist de ploeg daardoor niet te behoeden voor degradatie. De doelman keert na de pijnlijke degradatie terug naar Amsterdam, maar het is de vraag waar zijn toekomst ligt. In de hoofdstad hebben ze met André Onana, Kjell Scherpen en Dominik Kotarski al drie doelmannen en het is geen geheim dat de club overweegt om reservedoelman Bruno Varela definitief binnen te halen. 

Van Leer werd de laatste weken in verband gebracht met een overstap naar Indonisië. Topclub Persebaya Surabaya zou zich volgens de media graag willen versterken met de doelman, maar dat is volgens zaakwaarnemer Mustapha Nakhli gebakken lucht. De zaakwaarnemer heeft aan Ajax Showtime laten weten dat de club zich niet gemeld heeft voor de doelman. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!