NAC Breda wil Carolina verhuren aan Keuken Kampioen-ploeg'

Jurich Carolina werd vorig seizoen door NAC Breda overgenomen van PSV, maar hij maakte geen zekere indruk in het Rat Verlegh Stadion. De kans is groot dat de club hem ergens anders speelminuten wil geven. 

De Parel van het Zuiden werkt nauw samen met Helmond Sport en dat zou dus een optie kunnen zijn voor de vleugelverdediger. Supporterscollectief We Are Helmond meldt ook dat de verdediger mogelijk op weg is naar de Brabantse stad. Carolina begon vorig seizoen als basisspeler, maar na zes duels was hij die plek kwijt. Na de winterstop werd hij verhuurd aan FC Den Bosch. Daar werkte hij samen met Will Boesen.

Boessen is komend seizoen de hoofdtrainer bij Helmond en het zou dus kunnen dat de trainer vertrouwen in de international van Curaçao heeft. Bij Den Bosch zat hij voornamelijk op de bank, maar Helmond Sport is kwalitatief minder. De kans is dus groot dat de verdediger het komende seizoen wel veel kansen krijgt om wedstrijden te spelen. 

Uit de geruchtentrommel: Jurich Carolina (NAC) komt mogelijk naar Helmond Sport. Werd in de winterstop nog aan Den Bosch verhuurd, waar hij onder onze nieuwe trainer Boessen werkte. pic.twitter.com/acS4AbELSu

— We Are Helmond (@WeAreHelmond) 13 juni 2019

Lees meer:
0 reacties