BREAKING | Stagespeler tekent eenjarig contract bij NAC Breda

Boris Kudimbana heeft vrijdagochtend een eenjarig contract met de optie op nog een jaar getekend. De 23-jarige aanvaller kreeg als stagespeler de kans om zich te bewijzen bij NAC Breda en een contract af te dwingen, met succes, zo laat de club op hun website weten.

Kudimbana werd opgeleid bij Club Brugge maar deed afgelopen seizoenen een stap terug om zich te focussen op zijn opleiding en een diploma te behalen. Hij kwam in deze periode uit voor verschillende amateurclubs. Bij NAC Breda speelde hij in de voorbereiding vijf wedstrijden, waarin hij negen keer scoorde en twee assists gaf.

"Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mezelf te laten zien aan de leiding en enorm dankbaar dat het beloond wordt met een contract. Het is een teken dat ze in mij geloven. Eigenlijk begint het nu pas, want ik moet laten zien dat ik het contract ook in de reguliere competitie waard ben. Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen en mee kan helpen om NAC terug te brengen naar het hoogste niveau. De manier waarop ik in Breda ontvangen ben, ook door de supporters, is voor mij al een motivatie op zich om veel strijd te leveren", aldus de Belg met Congelese afkomst.

Lees meer:
0 reacties