Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

( 0 reacties)
'Transfervrije Schilder verrast en zegt profvoetbal vaarwel'

Robbert Schilder laat waarschijnlijk het profvoetbal achter zich. De verdediger kan rekenen op genoeg interesse vanuit de Keuken Kampioen Divisie, maar hij kiest naar alle waarschijnlijkheid voor AFC.

De verdediger is transfervrij nadat zijn contract afgelopen zomer afliep bij SC Cambuur. De fans van de Leeuwarders zouden hem graag nog een seizoen in het shirt van hun favoriete club zien en ook supporters van Volendam hoopten ook op de komst van de voormalig NAC'er, die drie jaar in Breda voetbalde.

De ervaren mandekker trainde de afgelopen weken mee met de ploeg uit het vissersdorp om zijn conditie op peil te houden, maar Schilder ziet het dus niet zitten om een contract te tekenen voor de club. PéSide weet te melden dat de verdediger de Tweede Divisie verkiest boven de Keuken Kampioen Divisie. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!