Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Gilissen plukt Afrika Cup-ganger weg bij NAC Breda

( 0 reacties)
Gilissen plukt Afrika Cup-ganger weg bij NAC Breda

NAC Breda heeft afscheid genomen van Mohamed Amissi. De negentienjarige aanvaller heeft dinsdag een contract getekend bij Heracles Almelo.

Amissi tekende in het Erve Asito een tweejarig contract met een optie voor nog een extra seizoen. De international van Burundi, die afgelopen maand nog uitkwam op de Afrika Cup, zal in eerste instantie aansluiten bij het beloftenteam. Amissi, die een Belgische vader heeft, maakte in 2014 de overstap uit de jeugdopleiding van Anderlecht naar NAC Breda.

"Mo is een linksbuiten met een goede techniek", vertelt technisch manager Tim Gilissen op de officiële website van Heracles Almelo. "Wij geven hem de kans zich door te ontwikkelen om te zien of hij de sprong kan maken naar de Eredivisie."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!