Brood bevestigt: ''Er zijn meerdere namen die we benaderd hebben''

Anouar Kali mag vertrekken bij NAC Breda. Trainer Ruud Brood heeft de deur voor de middenvelder echter nog niet helemaal gesloten.

"Die proberen we zo goed mogelijk op te trainen", zegt de oefenmeester bij FOX Sports. "Maar de club heeft natuurlijk ook een standpunt ingenomen en hijzelf ook. We trachten te kijken of hij elders wel een club weet te vinden. Het is aan hem en de club om dat goed op te lossen. Als dat niet zo is, dan hoop ik dat hij heel erg snel fit wordt. Het blijft een selectiespeler."

PEC Zwolle-middenvelder Clint Leemans wordt genoemd als mogelijke opvolger. "Dat werd hier allemaal geroepen door de regionale journalisten, maar ik weet niet waar die het vandaan trekt. Misschien het kamp-Leemans, omdat ik hem ken", reageert Brood. "Er zijn er meer die we op het oog hebben. Ik ken hem wel vanuit het verleden bij FC Eindhoven, maar laten we eerst kijken wat er gebeurt."

Brood heeft wel contact gehad met Leemans. "Allang", bevestigt hij. "Als je afscheid neemt van 26 spelers, dan ga je kijken wat voor type spelers je hier naartoe kunt halen. Maar volgens mij ging Clint Leemans met een nieuwe trainer voor zijn eigen kansen bij PEC Zwolle."

"Je moet eens weten met hoeveel spelers we contact hebben gezocht. Dan vangt men ergens wat op en moeten ze de kranten weer vullen. Dan doen we dat maar op deze manier", lacht hij. "Er zijn meerdere namen, onder wie misschien Leemans, die we benaderd hebben."

Lees meer:
0 reacties