Leemans verkiest RKC boven NAC Breda: ''Hij vond het jammer''

NAC Breda kan een streep zetten door de naam van Clint Leemans. De middenvelder wordt door PEC Zwolle verhuurd aan RKC Waalwijk.

NAC Breda had volgens BN DeStem serieuze belangstelling voor Leemans, die ook begeerd werd door Fortuna Sittard. Leemans blijft echter in de Eredivisie actief. "De trainer heeft een grote rol gespeeld in mijn keuze voor RKC, ik hoor veel goede verhalen over Fred Grim", zegt hij in gesprek met BN DeStem.

"Ik heb met alle trainers (NAC, RKC en Fortuna, red.) gesproken", vervolgt de 23-jarige middenvelder. "Grim heeft zich hard gemaakt voor mij. Hij heeft een duidelijke visie en is een grote naam in voetbalwereld. Hij is toch assistent-bondscoach geweest. Ik geloof in zijn visie en hoor veel goede verhalen over hem."

De mogelijke komst van Leemans naar NAC Breda was afhankelijk van een vertrek van Anouar Kali, omdat het spelersbudget (twee miljoen euro) nagenoeg besteed is. "Dat klopt", beaamt Leemans. "Ik heb Willem Weijs (assistent van NAC-trainer Ruud Brood) een appje gestuurd dat ik naar RKC ga, hij vond het jammer. Maar begreep het wel."

Lees meer:
0 reacties