'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

'NAC Breda speurt naar extra middenvelder dankzij Kali-geld'

( 0 reacties)
'NAC Breda speurt naar extra middenvelder dankzij Kali-geld'

NAC Breda gaat mogelijk na het verstrijken van de transferdeadline toch nog een nieuwe aanwinst presenteren. Volgens Yadran Blanco van BN DeStem strikt de Parel van het Zuiden mogelijk een transfervrije speler.

Toch heeft NAC Breda geen haast. "Pas als er zich een contractloze speler aandient die direct te gebruiken is, wil de club de centjes van Anouar Kali spenderen aan een middenvelder", zegt Blanco, die weet dat NAC een huursom van Excelsior Virton krijgt en daarnaast bespaart op het salaris van Kali. "NAC heeft net genoeg centen om een occasion op de kop te tikken."

Trainer Ruud Brood hoopte deze zomer op spelers als Brandon Baiye, Clint Leemans en Erik Bakker, maar die middenvelders kozen voor een andere club. "De naam van Tino-Sven Susic is in Breda eveneens gepasseerd", weet Blanco. Susic liet onlangs zijn contract ontbinden bij VVV-Venlo en traint momenteel mee bij Anderlecht.

"De meevaller met Kali biedt NAC de ruimte om te azen op een buitenkansje", aldus Blanco. "De club zoekt een middenvelder met een meerwaarde, die direct inzetbaar is en niet te veel kost. Het aantrekken van zo’n speler is geen must, maar men houdt de ogen en oren open indien een clubloze speler op de radar verschijnt die het niveau naar een hoger plan tilt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!