''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Eisenga: ''De situatie is voor NAC nu niet levensbedreigend'' Doelman bedreigd bij NAC Breda: ''Kreeg vervelende brieven thuis'' 'NAC Breda geeft duidelijkheid en zegt zes spelerscontracten op' ''Bij NAC hebben ze goud in handen met Van Hecke''

'Arsenal zoekt defensieve versterking en komt uit bij Pablo Mari'

0
'Arsenal zoekt defensieve versterking en komt uit bij Pablo Mari'

Volgens verschillende Braziliaanse en Engelse media gaat Arsenal zich versterken met Pablo Marí. De Spanjaard speelde in het seizoen 2017/2018 op huurbasis voor NAC Breda. 

Toen hij voor de Parel van het Zuiden speelde, was hij nog eigendom van Manchester City. Inmiddels speelt hij bij het Braziliaanse Flamengo, maar de vraag is voor hoelang nog. De Spanjaard zal binnen nu en een paar dagen de medische keuring in Londen ondergaan.

Dat Arsenal een verdediger wil halen, heeft alles te maken met de blessure van Calum Chambers. De Engelse verdediger scheurde deze maand zijn voorste knieband in de wedstrijd tegen Chelsea en daardoor ligt hij er maanden uit. De transfer van de oud-aanvoerder van NAC moet voor meer keuzemogelijkheden zorgen. Trainer Mikel Arteta zou namelijk niet tevreden zijn over Shkodran Mustafi, David Luiz en Sokratis Papastathopoulos. Welk bedrag Arsenal neer moet leggen bij Flamengo is onbekend.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!