KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering'' FIFA wil huidig seizoen langer laten duren: ''Zeer aannemelijk'' ''Ajax kan in zijn eentje de Eerste Divisie wel overeind houden'' Nederlandse voetbalwedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat

'Heracles Almelo moet vrezen: Dessers op weg naar uitgang'

0
'Heracles Almelo moet vrezen: Dessers op weg naar uitgang'

Heracles Almelo moet vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog vrezen voor een vertrek van topscorer Cyriel Dessers. De oud-spits van NAC Breda staat volgens TC Tubantia op het punt om te vertrekken.

Zowel Dessers als Heracles Almelo willen niets kwijt over een mogelijke transfer. Het is niet duidelijk welke club zeer concreet is voor de 25-jarige spits. "Maar er is van alles aan de hand rondom hem", laat Fardau Wagenaar weten.

Heracles Almelo zit in een spagaat. Een verkoop van Dessers levert de club veel geld op, maar is sportief wel een risico. De Belg kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht en wist voor de winterstop al twaalf keer te scoren. Hij is daarmee (gedeeld) topscorer van de Eredivisie. In 2017 had Dessers met 22 treffers een groot aandeel in de promotie van NAC Breda.

Update: Het Italiaanse SPAL is nog in de race voor Dessers, dat meldt Het Belang van Limburg. Heracles Almelo heeft al wel een miljoenenbod van Celta de Vigo afgewezen. De Tukkers vragen naar verluidt zo'n vijf miljoen euro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!