Friese interesse voor NAC-doelman Olij?: ''Zou goede optie zijn''

0
Friese interesse voor NAC-doelman Olij?: ''Zou goede optie zijn''

NAC-doelman Nick Olij wordt de laatste weken regelmatig in verband gebracht met een transfer naar de Eredivisie. Sparta Rotterdam wordt gezien als de meest voorname club met interesse, maar ook SC Heerenveen zou hem op het lijstje hebben staan.

"Ze hebben nu (qua keepers, red.) helemaal niemand meer", vertelt journalist Lentin Goodijk bij FC Afkicken. "Ze willen wel met Filip Bednarek door, daar zijn ze mee in gesprek. Verder heb ik wel eens gehoord dat Luuk Koopmans van ADO Den Haag in beeld is, dat zou een aardige doelman zijn. Maar hij heeft wel nog een doorlopend contract in Den Haag."

Volgens presentator Neal Petersen is eerder dit seizoen ook de naam van NAC-doelman Nick Olij (24) gevallen: "Die heeft volgens mij nog een contract voor een jaar bij NAC (met een eenjarige optie, red.) maar ik weet niet of die interesse is doorgezet." Goodijk: "Daar weet ik persoonlijk niets van, maar het zou op zich een goede optie zijn."

Deze week meldde het Algemeen Dagblad dat Sparta Rotterdam de keeper van NAC ook op het oog heeft. Zij willen vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van 250.000 euro. Normaal gesproken is dat een bedrag dat door SC Heerenveen wel te betalen valt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!