NAC Breda trekt stekker uit onderhandelingen: ''Krijg er buikpijn van''

0
NAC Breda trekt stekker uit onderhandelingen: ''Krijg er buikpijn van''

Kaj de Rooij vertrekt deze transferperiode niet van FC Eindhoven naar NAC Breda. De Parel van het Zuiden heeft de stekker uit de onderhandelingen getrokken nadat een nieuw bod opnieuw werd afgewezen.

"Ik vind het heel vervelend voor Kaj en we hadden hem er graag bij gehad, maar de partijen komen er helaas niet uit", zegt directeur Mattijs Manders in BN De Stem. "NAC heeft er alles aan gedaan en zeker voor Eerste Divisie begrippen een fantastische aanbieding gedaan. Verder gaan dan wat we nu geboden hebben, is voor NAC niet verantwoord."

Het bod van NAC Breda was 300.000 euro, met daarbij een bonus van 100.000 euro bij promotie naar de Eredivisie en een doorverkooppercentage van vijftien procent. "Geen serieus bod? Ik krijg er bijna buikpijn van. Gisteravond was ik bereid om vanuit naar Den Haag naar Eindhoven te gaan om de deal af te ronden. Dat heb ik voorgesteld."

"Face to face praat en onderhandelt makkelijker en kunnen meerdere varianten besproken worden. Dat weigerde Eindhoven. Scheepers zei: Dat willen mijn commissarissen niet. Dan houdt het op. Wij schakelen nu door naar andere opties", besluit Manders.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!