NAC huurt verdediger van Feyenoord: ''Voor mij is het fantastisch''

0
NAC huurt verdediger van Feyenoord: ''Voor mij is het fantastisch''

NAC Breda heeft zich versterkt met Ramon Hendriks. De negentienjarige verdediger wordt op huurbasis overgenomen van Feyenoord.

Hendriks kwam in 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord nadat hij eerst drie jaar bij FC Dordrecht speelde. Hij kwam toen in Feyenoord onder 17 en stroomde via de onder 19 door naar Feyenoord onder 21 waar hij nu zit.

Hendriks, die nog een contract tot medio 2023 heeft bij Feyenoord is blij met zijn kans. "Voor mij is het fantastisch", vertelt hij op de officiële website van NAC Breda. "NAC is naar mijn mening de grootste club van de Keuken Kampioen Divisie met mooie en sfeervolle supporters."

"Ik ben dan ook erg blij om de overstap te maken", vervolgt de verdediger. "Ik ben een fysiek sterke en snelle verdediger die graag wil voetballen. Het is een uitdaging die ik graag aan ga, met name om mij te laten zien op een hoger niveau."

Ook trainer Maurice Steijn is blij met de versterking. "We waren nog op zoek naar een linksbenige, centrale verdediger, deze hebben we nu gevonden in de persoon van Ramon. Ramon is een fysiek sterke verdediger met snelheid. Met name in de opbouwfase is het goed om een rechtsbenige, rechter centrale te hebben en een linksbenige, linker centrale."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!