OFFICIEEL | Pablo Marí vervolgt loopbaan in Spanje

Pablo Marí vervolgt zijn loopbaan in Spanje. De 24-jarige verdediger, die in het afgelopen seizoen door NAC Breda werd gehuurd van Manchester City, zal komend seizoen op huurbasis bij het Spaanse Deportivo La Coruña. Marí wordt voor één seizoen gehuurd door Deportivo, dat wel een optie tot koop heeft bedongen.

Marí, die aanvoerder was bij NAC, kwam vorig seizoen tot 31 competitieduels voor NAC en daarnaast wist hij drie keer te scoren. De verdediger zal overigens niet op het hoogste niveau spelen komend seizoen, want Deportivo degradeerde in het afgelopen seizoen naar de Segunda División.

De Spanjaard kwam eerder ook al uit op het tweede niveau van Spanje. In het seizoen 2015/2016 speelde hij bijvoorbeeld 25 competitieduels voor Gimnàstic op dat niveau en in het seizoen 2016/2017 kwam hij tot acht competitieduels voor Girona in de Segunda División.

Marí is blij met zijn nieuwe club, zo meldde hij via Twitter. "Ik ben erg blij en enthousiast over deze nieuwe uitdaging!"

Pablo Marí, novo xogador do #Dépor1819 https://t.co/0kDZ8vLjql Benvido ao #DÉPOR @PabloMV5! pic.twitter.com/sycQMR0FqS

— RC Deportivo (@RCDeportivo) 1 juli 2018

Muy feliz e ilusionado ante este enorme reto!!! Lo daré todo para estar a la altura del @RCDeportivo y de su enorme afición. E intentaré aportar mi granito de arena para que el #DÉPOR vuelva donde se merece ?????????? https://t.co/uoqmeF96ae

— Pablo Mari Villar (@PabloMV5) 1 juli 2018

Lees meer:
0 reacties