"Onze supporters zijn sowieso top, als ze bier drinken en niet gooien"

Peter Hyballa
Peter Hyballa Foto: © Pro Shots

Peter Hyballa heeft zijn contract bij NAC Breda verlengd. De Duitse oefenmeester is helemaal op zijn plek bij de Parel van het Zuiden.

"Onze supporters zijn sowieso top, als ze bier drinken en niet gooien", lacht Hyballa tegenover BN De Stem. "Ik heb de afgelopen 2,5 jaar hiervoor vaak in de regen gestaan, maar donderdag was een zonnige dag. Leuk dat echte vakmensen als Peter Maas en Pierre van Hooijdonk, en de verantwoordelijken binnen de club, mij nog een keer het vertrouwen geven."

Hyballa is nu een paar maanden weer werkzaam bij NAC Breda. Niet iedereen juichte zijn komst toe. "In januari was er nog veel scepsis toen ik werd aangesteld. Dat begrijp ik ook als je de afgelopen jaren de kranten hebt gelezen. Ik heb een bijzondere band met deze club en deze stad. Ik wilde echt terugkomen", aldus Hyballa.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties