'Ook FC Utrecht geïnteresseerd in diensten van NAC-uitblinker'

Thom Haye
Thom Haye Foto: © Pro Shots

Over belangstelling heeft Thom Haye van NAC Breda niet te klagen. Nadat SC Heerenveen en FC Groningen hun interesse toonden, is daar nu ook FC Utrecht bij gekomen.

Ook Mohamed Ihattaren wordt sinds kort aan de club uit de Domstad gelinkt, maar dit hoeft een eventuele overstap van Haye naar FC Utrecht niet in de weg te staan. De komende dagen zal duidelijk worden of FC Utrecht een smak geld overheeft voor de bijna 27-jarige Haye, zo meldt BN DeStem. SC Heerenveen heeft een eerste bod gedaan, wat door NAC werd afgewezen.

Haye is niet de enige speler uit Breda die in Utrechtse belangstelling staat. Het jonge talent Ezechiel Banzuzi is ook hard op weg naar FC Utrecht, zonder dat zijn club NAC hiervan op de hoogte was. Door middel van Snapchat kondigde Banzuzi zijn vertrek uit het Rat Verlegh Stadion aan. Banzuzi zou bij FC Utrecht in bij de beloftes klaargestoomd moeten worden voor de Eredivisie.

Daar is nu dus de interesse voor Haye bijgekomen, hoewel deze interesse nog niet officieel kenbaar is gemaakt bij NAC. Na een succesvolle verhuurperiode in Breda besloot NAC de middenvelder, ondanks een doorlopende verbintenis, transfervrij over te nemen van ADO Den Haag. "Als ik kijk onder welke omstandigheden ik naar NAC ben gekomen, verwacht ik dat we daar op een normale manier uitkomen", zei Haye zaterdag.

Lees meer:
0 reacties