Oud-NAC'er geroemd: "Hij draagt het middenveld van SC Heerenveen"

Milan van Ewijk en Thom Haye juichen
Milan van Ewijk en Thom Haye juichen Foto: © Pro Shots

Thom Haye maakte afgelopen weekend zijn tweede doelpunt van het seizoen. Eerder dit seizoen was de middenvelder al trefzeker bij Go Ahead Eagles en nu scoorde hij tegen NEC. De middenvelder ontving lof over zijn optreden tegen de Nijmegenaren.

"Thom Haye pakte met een schitterende vrije trap namens SC Heerenveen de hoofdrol in het gewonnen duel met directe concurrent NEC", schrijft Tom Knipping over de voormalig speler van NAC Breda in Voetbal International. "De Amsterdammer is inmiddels 28 jaar en uitgegroeid tot een volwassen, complete speler die het middenveld van de Friezen draagt."

Knipping denkt dan ook dat Haye deze zomer zomaar eens kan vertrekken bij SC Heerenveen. "Kijk er niet raar van op wanneer deze laatbloeier na eerdere periodes bij AZ, Willem II, Lecce, ADO Den Haag en NAC Breda in de zomer een verrassende stap omhoog maakt", zo stelt de journalist.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties