Oud-NAC'er op zoek naar nieuwe club: "Het gaat mij om de sport"

Michaël Maria bij NAC Breda
Michaël Maria bij NAC Breda Foto: © Pro Shots

Van januari 2021 tot september 2022 speelde Michael Maria in het shirt van NAC Breda. Inmiddels zit 28-jarige voetballer uit Curaçao al een jaar zonder club.

"Ik wil per se voor die laatste kans gaan en mezelf niks kunnen verwijten", begint Maria tegenover het Eindhovens Dagblad. Onlangs mocht hij op proef komen bij De Graafschap. "Voor mijn gevoel was ik heel dicht bij een contract, maar ze hebben toch voor een andere oplossing gekozen. Dat is jammer, maar ik blijf het proberen. In het verleden heb ik bij clubs laten zien dat ik aan de rechterkant van meerwaarde kan zijn."

De 29-voudig international van Curaçao houdt momenteel zijn conditie op peil bij PSV Onder 17, Onder 18 en Jong PSV. "Geweldig dat Ernest Faber me bij PSV in die missie steunt en probeert om me te helpen. Daar ben ik hem echt heel dankbaar voor. Mijn zaakwaarnemer is op dit moment aan het kijken of er nog een oplossing mogelijk is na het einde van de transferperiode, maar ik realiseer me ook dat niet elke club nog op Michael Maria zit te wachten", vervolgt Maria.

"Toch kan ik iedereen verzekeren dat je een honderd procent gemotiveerde speler erbij kunt krijgen en dat ik geen zware financiële eisen heb. Het gaat mij om de sport. Voetballer zijn, is fantastisch en ik heb er alles voor over om dat nog een paar jaar te mogen zijn", besluit Maria.

Lees meer:
0 reacties