Oud-NAC'er Van Hecke imponeert: "Negentig minuten uitmuntend"

Jan Paul van Hecke
Jan Paul van Hecke Foto: © Pro Shots

Oud-NAC'er Jan Paul van Hecke heeft zaterdagmiddag veel indruk gemaakt in Engeland. De verdediger won met zijn team Brighton & Hove Albion met 3-1 van Newcastle United.

Van Sussex Express kreeg de verdediger een 9 als rapportcijfer. "Zonder de late tegentreffer had Van Hecke ook een 10 gehad. De Nederlander speelde de perfecte wedstrijd en hield Isak volledig onder controle. Wat een prestatie", valt te lezen in het medium.

The Argus is ook lovend over de Nederlander. "Van Hecke heeft Adam Webster uit de basisopstelling gespeeld en heeft zijn supporters in vervoering gebracht met zijn spel. Hij bewees zijn trainer dat hij zijn plaats heeft verdiend. Negentig minuten lang was hij uitmuntend."

De verdediger maakte een paar jaar geleden de overstap van NAC Breda naar de Engelse club. Na twee verhuurperiodes, waaronder een bij SC Heerenveen, maakt hij nu indruk op het allerhoogste niveau. "Isak heeft nauwelijks een kans gehad. De Zweed raakte gefrustreerd van de muur waar hij constant tegenop liep. Als Van Hecke de tijd krijgt, is succes gegarandeerd", besluit de journalist van The Argus.

Lees meer:
0 reacties