Oud-voetballer van NAC Breda en Oranje moet gevangenis in

David Mendes da Silva
David Mendes da Silva Foto: © Pro Shots

De 40-jarige oud-voetballer David Mendes da Silva moet de gevangenis in. De rechter-commissaris in Rotterdam vindt de verdenking van drugshandel tegen de oud-voetballer van NAC en Ajax sterk genoeg.

"De voormalig middenvelder en zesvoudig international werd donderdag opgepakt op het feest ter ere van zijn veertigste verjaardag. Dat gebeurde in een onderzoek naar de invoer van verdovende middelen en andere criminele activiteiten. Hij zou ook betrokken zijn bij de malafide illegale goksite Edobet en trok de aandacht van de recherche toen hij de afgelopen weken grote contante geldbedragen opnam", zo weet het Algemeen Dagblad.

De krant stelt eveneens dat er mogelijkerwijs nog meer verdachten opgepakt gaan worden. In zijn carrière speelde hij naast Ajax en NAC ook voor AZ, Red Bull Salzburg en Panathinaikos. In 2017 was Sparta zijn eindstation.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties